Kontakt oss

ALLTID PÅ EN SØNDAG 2022

Støtvig Hotel på Larkollen er noe helt spesielt, og aller finest er det faktisk på søndager.

På søndager er det ro og fred, gode bord ledige i restauranten, en meny med retter vi husker og liker, mulighet for visning av film på kinoen vår (som er en eksakt kopi av kinoen i Det hvite hus) og deilig frokost mandag morgen – som kan nytes med utsikt til Færder. Vi ønsker oss et publikum som setter pris på personlig service, vakre rom og en god bok i biblioteket – hvis dere ikke heller vil gå på tur langs stranden eller nyte basseng og badstue i spa-avdelingen vår. Vi tilbyr også innendørsaktiviteter som bowling og shuffleboard. Vinsmaking og Kokketeater med aktivitetsmuligheter for mindre grupper ved forespørsel.


For overnatting tilbyr vi følgende:

Overnatting for 2 voksne i dobbeltrom søndag* til mandag med fri adgang til Bad&Spa&Trim, 3 retters middag i restaurant 801 Oslofjord søndag og frokost på mandag fra 1395,- per person. Prisen gjelder kun for voksne, barn under 12 år har ikke middag inkludert, middagen til barn bestilles direkte i restauranten. OBS! Kun et begrenset antall pakker per søndag!

*Gjelder ikke søndagene 1. påskedag 17. april og 1. pinsedag 5 juni, samt søndagene i uke 24 til og med uke 32. Alltid på en søndag tilbys mandagene 2. påskedag 18. april og 2. pinsedag 6. juni.


Se også info om vår golfpakke på søndager HER.