Kontakt oss

En kulinarisk reise til Frankrike 4. & 5. februar 2022

Vi vil i 2022 foreta noen kulinariske reiser: Vår første reise går til Frankrike i dagene fredag 4. & lørdag 5. februar.


Vår hovedrestaurant 801 Oslofjord vil i disse to dagene tilby en fireretters meny inspirert av det franske kjøkken.

Det anerkjente vinhuset Domaine Clarence Dillon i Bordeaux vil levere sine anbefalte viner og deres representant Clément Marcotte de Quivières vil være tilstede, slik at de som måtte ønske kan få besøk ved bordet og få litt kunnskap om de foretrukne viner.

 

Fireretters meny tilbys for kr. 745,- per person.


Chèvre

Chevresalat med bakte beter, salat, hasselnøtter og honning- og løkvinaigrette

 - - -

Canard

Stekt andebryst med andekrokett, selleripuré, aspargesbønner, fondantpotet og rødvinssjy

 - - -

Buffet de fromages

Ett utvalg av franske oster serveres med tilbehør fra "ostetralle" i restauranten

 - - -

Buffet de desserts

Ett utvalg av franske desserter serveres fra "desserttralle" i restauranten

 

Vinmester Clément har også tilbudt seg å avholde vinsmaking både fredag og lørdag. Dette kan være en «go bit» for de spesielt interesserte. Om reiserestriksjoner skulle forhindre monsieur Clément å komme, vil vi benytte videolenke.

Smaking starter kl. 17.00 og den koster kr. 345,- per person og vi må be om forståelse for påmelding og at «først til mølla» prinsippet gjelder.

 

Vår egen kino vil også være åpen og der har vi følgende visningsplan:

Fredag 4. februar kl. 21.00: La Vie D'Adele – Vinner av Palme D’or i Cannesfestivalen 2013, 50,- per person

Lørdag 5. februar kl. 21.00: Dheepan – Vinner av Palme D’or i Cannesfestivalen 2015, 50,- per person