Kontakt oss

En kulinarisk reise til Spania 12. & 13. mars 2021

Vi vil i første halvår 2021 foreta fire kulinariske reiser: Vår andre reise går av stabelen fredag 12. og lørdag 13. mars og da til Spania.

Støtvig Hotel inviterer til en fireretters meny inspirert av det spanske kjøkken. Vi vil også ha besøk av Íñigo Echavarri Abascal fra det anerkjente vinhuset Baron De Ley i Rioja. Selvfølgelig vil det være anledning til å kjøpe foretrukne viner og om ønskelig få besøk ved bordet med fordypning i vinhusets hemligheter.


Fireretters meny tilbys for kr. 745,- per person.

Tapas

Spekemat, ost, oliven, tapenade og aioli

 - - -

Ceviche

Kamskjellceviche med tomatconcassé, jordskokkchips og paprikamajones

 - - -

Risotto

Risotto med blåskjell, scampi, bakt skrei og skalldyrsskum

 - - -

Goxua

"Spansk tiramisu" med churros og chiliganache

 

Señor Íñigo fra Baron De Ley vil også avholde vinsmaking både fredag og lørdag og de spesielt interesserte bed melde seg på i forkant HER. Smakingen begynner kl. 17.00 begge dagene og koster kr. 345,- per person, vi ber om forståelse for at prinsippet «først til mølla» må gjelde. Skulle vi få reisebegrensninger vil vinorienteringen ved Íñigo bli sendt på videolenke.

 

Pedro Almodóvar er kanskje blant de mest kjente filmregissører i Spania. Vi har gleden av å kunne vise to av de mest anerkjente filmene av Almodóvar og det i vår egen kino etter følgende visningsplan:

Hable Con Elle fra 2002 – fredag 12. mars kl.21.00

Todo Sobre Mi Madre fra 1999 – lørdag 13. mars kl. 21.00