Kontakt oss

En kulinarisk reise til Spania 8. & 9. oktober 2021

Vi vil i 2021 foreta noen kulinariske reiser: Vår første reise, til Spania, går av stabelen fredag 8. og lørdag 9. oktober.

Støtvig Hotel inviterer til en fireretters meny inspirert av det spanske kjøkken. Vi vil også ha besøk av Íñigo Echavarri Abascal fra det anerkjente vinhuset Baron De Ley i Rioja. Selvfølgelig vil det være anledning til å kjøpe foretrukne viner og om ønskelig få besøk ved bordet med fordypning i vinhusets hemmeligheter.


Fireretters meny tilbys for kr. 745,- per person.

Tapas

Spekemat, ost, oliven, tapenade og aioli

 - - -

Ceviche

Kamskjellceviche med tomatconcassé, jordskokkchips og paprikamajones

 - - -

Risotto

Risotto med blåskjell, scampi, bakt skrei og skalldyrsskum

 - - -

Goxua

"Spansk tiramisu" med churros og chiliganache

 

Señor Íñigo fra Baron De Ley vil også avholde vinsmaking både fredag og lørdag og de spesielt interesserte bes melde seg på i forkant HER. Smakingen begynner kl. 17.00 begge dagene og koster kr. 345,- per person, vi ber om forståelse for at prinsippet «først til mølla» må gjelde. Skulle vi få reisebegrensninger vil vinorienteringen ved Íñigo bli sendt på videolenke.

 

Pedro Almodóvar er kanskje blant de mest kjente filmregissører i Spania. Vi har gleden av å kunne vise to av de mest anerkjente filmene av Almodóvar og det i vår egen kino etter følgende visningsplan:

Hable Con Elle fra 2002 – fredag 8. oktober kl.21.00, 50,- per person

Todo Sobre Mi Madre fra 1999 – lørdag 9. oktober kl. 21.00, 50,- per person