Kontakt oss

En kulinarisk reise til Tyskland 4. og 5. oktober

Nyt reisemål på Støtvig Hotel. Fredag 4. og lørdag 5. oktober går vår kulinariske reise til Tyskland. Tyskland har både et godt gjemt kjøkken og en helt spesielt spennende vinproduksjon.

Vår hovedrestaurant 801 Oslofjord tilbyr den 4. og 5. oktober en 4-retters meny inspirert av det moderne tyske kjøkken. Det anerkjente vinhuset Balthasar Ress i Rheingau vil besørge de riktige viner, de vil i tillegg være tilstede under middagen ved vingårdens eier Christian Ress og eksportsjef Julia Jakob. Det vil være mulighet for kjøp av foretrukne viner og om ønskelig besøk ved bordet med fordyping i vingårdens hemmeligheter.

4-retters meny tilbys for kr. 695,- per person.

Christian og Julia vil også avholde vinsmaking både fredag og lørdag for de spesielt interesserte.

Smakingen starter kl. 17.00 og koster kr. 295,- per person. Her gjelder «først til mølla». Påmelding


Skulle det være ønskelig med en mer privat servering for vennegjeng, familiesamling eller lignende kan dette tilbys i vår vinkjeller eller kokketeater. Da med spesielt tilrettelagt meny av vårt kjøkken i samarbeide med vinhuset Balthasar Ress. Tilbudet gjelder så vel fredag og lørdag, ta kontakt for nærmere detaljer og tilbud.


I tillegg tilbyr vi denne helgen overnatting i dobbeltrom inkludert frokost og fri adgang til Bad&Spa&Trim fra kr. 825,- per person. Oppgradering til rom med havutsikt og kanskje en frisk høststorm kan oppnås ved et lite tillegg.