Gavekort Støtvigboka Kontakt oss

JULEBORD PÅ STØTVIG HOTEL 2023

Velkommen til julebord på Støtvig Hotel.

Vår nye franske kjøkkensjef, Alex, og hans team gleder seg  til å presentere et spennende nytt julebord. 

JULEBORD PÅ STØTVIG HOTEL

I perioden fra 17. november til 17. desember, hver fredag og lørdag tilbyr vi flere julebordstilbud til våre gjester på Støtvig Hotel.

I vår hovedrestaurant, 801 Oslofjord og Dahls Galleri inviteres du til en rikholdig julebuffet til den hyggelige prisen av kr 995,- per person.

JULEBORD I EGET LOKALE

Nytt av året tilbyr vi nå julebord i eget lokale, med tilgang til julebuffeten, for selskap med minimum 60 gjester til en pris av kr 1290,- per person.

FAMILIEJULEBORD

For de spennende førjulssøndagene tilbyr vi et familiejulebord som passer for hele familien. Dette inkluderer filmvisning i vår egen Støtvig Kino, et lekerom for de minste, og besøk fra julenissen. Det er også muligheter for familiebowling, shuffleboardkonkurranser, samt familie-spa med egen pris.

 

I år serverer vi familiejulebord på følgende søndager: 3. desember, 10. desember og 17. desember.

Pris: Voksne kr. 745,- | Barn 5-12 år kr. 365,- | Barn 2-4 å kr. 175,-.

 

Familiejulebord serveres i to sittinger kl. 13.30 - 15.30 og kl. 16.00 - 18.00.

 


PRIVAT JULEMIDDAG I KOKKETEATERET

Hvis du ønsker en privat julemiddag for 12 til 24 gjester, tilbyr vi nå også dette i hotellets Kokketeater med sin egen atmosfære. Ta kontakt med oss og be om et tilbud.

 

PRIVAT JULEINSPIRERT GOURMETMIDDAG I VINKJELLER'N

(fra 6 til 12 gjester)

Hvis du ønsker noe ekstraordinært, kan vi nå også tilby det i vår stemningsfulle vinkjeller. Ta kontakt med oss her for mer informasjon og et hyggelig tilbud


OVERNATTING

Skulle det være ønske om overnatting tilknyttet julebordet tilbyr vi dette, prisene inkluderer frokost og fri adgang til BAD&SPA&TRIM.