Kontakt oss

VINTERFERIE 2021

Vi skal alle ha vinterferie, også i 2021! Og kanskje vil det smake bedre enn noen gang? Vi kan friste med et rikholdig og variert program for både store og små i perioden 19. – 28. februar.


Alle dager er bowling og shuffleboard åpent.

Amerikanskinspirert Diner og vår á la carte-restaurant 801 Oslofjord har åpent.

Kursing, Cocktailkurs for de voksne og konditorkurser for barna.

 

 - - -


PROGRAM VINTERFERIE 2021

 

Fredag 19. februar

801 Oslofjord:

Lunsj á kr 375,- kl. 11.30-14.00, to sittninger kl. 11.30 og kl. 12.45

Middag kl. 18.00-22.00

 

Bowl'n Dine:

Matservering kl. 16.00-22.00

Bowling kl. 14.00-00.00

 

Lørdag 20. februar

801 Oslofjord: 

Lunsj á kr 375,- kl. 12.30-16.00, to sittninger kl. 12.30 og kl. 14.30

Middag kl. 18.00-22.00

 

Bowl'n Dine:

Matservering kl. 16.00-22.00

Bowling kl. 12.00-00.00

 

Søndag 21. februar

801 Oslofjord: 

Lunsj á kr 375,- kl. 12.30-16.00, to sittninger kl. 12.30 og kl. 14.30

Middag kl. 18.00-21.00

 

Bowl'n Dine:

Matservering kl. 14.00-20.00

Bowling kl. 12.00-22.00

 

Mandag 22. februar

801 Oslofjord:

Lunsj á kr 375,- kl. 12.30-16.00, to sittninger kl. 12.30 og kl. 14.30

Middag kl. 18.00-22.00

 

Bowl'n Dine:

Matservering kl. 16.00-22.00

Bowling kl. 14.00-00.00

 

Tirsdag 23. februar

801 Oslofjord:

Lunsj á kr 375,- kl. 12.30-16.00, to sittninger kl. 12.30 og kl. 14.30

Middag kl. 18.00-22.00

 

Bowl'n Dine:

Matservering kl. 16.00-22.00

Bowling kl. 14.00-00.00

 

Kokketeateret/Konditoriet:

Barnas kakebak kl. 14.00 - 15.30. Muffinskurs med konditor Tine Vang Petzold. Lær deg hvordan du lager muffins og pynt disse. Anbefalt deltageralder, barn 6 til 12 år. (NB! Grunnet smittevern kan foreldrer og andre i følge ikke oppholde seg i lokalet under kurset. Vi ordner sitteplass rett på utsiden av Kokketeateret med tydelig innsyn til barna.)

450,– per person, maks 8 barn (minst 4 påmeldte for at kurset skal gjennomføres). Meld deg på her.

 

Onsdag 24. februar

801 Oslofjord:

Lunsj á kr 375,- kl. 12.30-16.00, to sittninger kl. 12.30 og kl. 14.30

Middag kl. 18.00-22.00

 

Bowl'n Dine:

Matservering kl. 16.00-22.00

Bowling kl. 14.00-00.00


Woodie Bar:

kl. 17.00 – 19.00, Cocktail-kurs på engelsk med Bar Manager Piero Visconti. Kurset introduserer deltakeren på tekniker og hvordan man forbereder og lager cocktails, dette gjennom praktisk gjennomføring. Hver deltaker kan skape sin egen signaturcocktail.

545,- per person, maks. 10 personer. Alle over 20 år er velkomne til å delta. (minst 4 påmeldte for at kurset skall gjennomføres)

Meld deg på her.

 

Torsdag 25. februar

801 Oslofjord:

Lunsj á kr 375,- kl. 12.30-16.00, to sittninger kl. 12.30 og kl. 14.30

Middag kl. 18.00-22.00

 

Bowl'n Dine:

Matservering kl. 16.00-22.00

Bowling kl. 14.00-00.00


Kokketeateret/Konditoriet:

Barnas kakebak kl. 14.00 - 15.30. Cookiekurs med konditor Tine Vang Petzold. Lag figurer og dekorer dine cookies. Anbefalt deltageralder, barn 6 til 12 år. (NB! Grunnet smittevern kan foreldrer og andre i følge ikke oppholde seg i lokalet under kurset. Vi ordner sitteplass rett på utsiden av Kokketeateret med tydelig innsyn til barna.)

450,– per person, maks 8 barn (minst 4 påmeldte for at kurset skal gjennomføres). Meld deg på her.

 

Fredag 26. februar

801 Oslofjord:

Lunsj á kr 375,- kl. 12.30-16.00, to sittninger kl. 12.30 og kl. 14.30

Middag En Kulinarisk Reise USA, kl. 18.00-22.00 - se info

 

Bowl'n Dine:

Matservering kl. 16.00-22.00

Bowling kl. 14.00-00.00

 

Lørdag 27. februar

801 Oslofjord: 

Lunsj á kr 375,- kl. 12.30-16.00, to sittninger kl. 12.30 og kl. 14.30

Middag En Kulinarisk Reise USA, kl. 18.00-22.00 - se info

 

Bowl'n Dine:

Matservering kl. 16.00-22.00

Bowling kl. 12.00-00.00

 

Søndag 28. februar

801 Oslofjord: 

Lunsj á kr 375,- kl. 12.30-16.00, to sittninger kl. 12.30 og kl. 14.30

Middag kl. 18.00-21.00

 

Bowl'n Dine:

Matservering kl. 14.00-20.00

Bowling kl. 12.00-22.00